Beautyfarm "La Rose"
Start Beauty - dag Hot Stone Massage Karwendel en Moor Prijslijst

 

 

Welkom bij "Beautyfarm "La Rose"

Het begrip "beautyfarm" is inmiddels een gewaardeerd en vanzelfsprekend onderdeel geworden in de totale schoonheidsverzorging van vrouwen en mannen.
Er is steeds een combinatie van relaxen en van schoonheidsverzorging. Gastvrouw bij "Beautyfarm La Rose" is Jose Verbeek

Adres: Middelbroekweg 97                                        
2675 KK Honselersdijk
Tel: 0174-630375
Email:
info@beautyfarmlarose.nl
 

                      

Nieuw Nu  

Permanente make-up !

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. PMU van Nouveau Contour wel!
Bij PMU worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ’s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpikt uw PMU blijft altijd op z’n plaats. ’s Morgens, ’s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet "kaal" want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

Het aanbrengen
Bij PMU wordt door middel van een ultradunne naald die razend snel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht.  Uw specialiste werkt met de nouveau contour intelligent, een pigmentatieapparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van PMU zijn verwerkt.
De intelligent is computergestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en uw specialiste optimale resultaten kan garanderen. Het doel van PMU is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uitziet. 

De mogelijkheden 
Het laatste nieuwe in de permanente make-up!
   3D Hairstroke Brows €295,-                                                                                                                  
Met de 3D (driedimensionale) hairstroke techniek worden niet de volledige wenkbrauwen maar afzonderlijk de haartjes in de huid gepigmenteerd.  Deze behandeling wordt uitgevoerd met een speciale naaldformatie en techniek om ervoor te zorgen dat er een zo’n natuurlijk mogelijke wenkbrauw wordt gezet. Deze behandeling kan ook toegepast worden op al gepigmenteerde wenkbrauwen of als u helemaal geen haargroei meer heeft.

Wenkbrauw €275,- 
Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met PMU volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met PMU worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met PMU wordt uw gezicht weer compleet .

Eyeliner boven €150,-/onder €135,- (boven en onder) €275,-
Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met PMU kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht. Altijd mooie ogen, geen zorgen over uitgelopen make-up.

Lipliner €300,-

Bij de lipcontouren kan met PMU een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen tot een symmetrisch aangezicht is een belangrijke toepassing van PMU  Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft.

Doet het pijn? 
Nee. PMU is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Dankzij de nieuwste computergestuurde apparatuur waar uw specialiste mee werkt (eventueel in combinatie met verdovingscrème ) kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.

Voor wie is permanente make-up?

           ·           Voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien

           ·           Voor degenen die een correctie nodig hebben

           ·           De ouder wordende dame met weinig wenkbrauw

           ·           Indien u brildragend bent en zelf niet meer de perfecte eyeliner kunt aanbrengen.

           ·           Voor mensen met een allergie voor gewone make-up

           ·           Voor de sporter

           ·           Voor degene met weinig tijd

           ·           Kortom permanente make-up is voor jong en oud !!

Hoe lang blijft permanente make-up zitten? 
In het algemeen blijft PMU altijd aanwezig. De intensiteit van uw PMU kan in de loop der tijd wel licht vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon en het kleurgebruik een lichte wenkbrauwkleur is meer onderhevig aan kleurverandering dan een donkere kleur. Ook speelt de natuurlijke celvernieuwing,het afweersysteem, invloed van UV-licht PH waarde van de huid een rol. Uw specialiste kan u hierover uitleg geven.

Moet ik zelf de kleur uitzoeken? 
Nee. Uw specialiste heeft de keuze uit vele kleuren voor alle soorten huidtypen. Omdat uw specialiste een speciale opleiding heeft gevolgd over de werking van de Nouveau Contour-pigmenten en de kleurenleer, kan zij u deskundig adviseren welke kleur het beste bij u past.

Kan ik direct binnenlopen voor een behandeling?
Alvorens uw specialiste met een PMU behandeling begint vindt er altijd eerst een voorgesprek met u plaats. Tijdens dit gesprek bespreekt u samen met uw specialiste uw wensen en hoe PMU hierin kan voorzien. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn omtrent PMU contouren. Uiteraard wordt door uw specialiste een verantwoord advies gegeven om het beste en mooiste resultaat met PMU te krijgen.

Goedgekeurd door de GGD