Karwendel en Moor
Start Beauty - dag Hot Stone Massage Karwendel en Moor Prijslijst

 

 


Wat Karwendel en Moor voor uw uiterlijk en gezondheid kunnen betekenen.

Karwendel Fossiel Steenolie is een fossiele olie die gewonnen wordt uit leisteen uit het Karwendelgebergte in Oostenrijk. Deze unieke fossielhoudende leisteenberg, waar de natuur miljoenen jaren aan gewerkt heeft, is een versteende massa van een ooit lager gelegen zee met levende wezens als vissen, weekdieren, planten, mineralen, zouten en een hoog gehalte aan ongeschonden organisch zwavel.
Baden in het donkere badwater of een lichaamspakking met zijn specifieke geur, bevordert door de werkzame stoffen een sterke ontslakking, reiniging en afscheiding van afvalstoffen uit het lichaam. De grote dieptewerking versterkt de bloeddoorstroming, maakt de huid gezond en schilfervrij, maakt het gehele bewegingsmechanisme (spieren, gewichten) soepel en brengt geestelijke en lichamelijke ontspanning teweeg.

Mineral Care Moor
De geschiedenis over de wonderen van de Dode Zee is erg oud. Gelegen in de woestijn, op het allerlaagste plekje op aarde ligt de Dode Zee; een uniek meer vol met  de allerhoogste concentraties mineralen ter wereld. De zouten en mineralen van de Dode Zee bevorderen de vochtopname van de huid en zorgen voor een goede vochtbalans.
Ze bevatten oliŽn, welke een beschermend filmpje op de huid aanbrengen. De modder van de Dode Zee verbetert de lichaams- en huidfuncties. Sinds lang bestaat er erkenning vanuit de medische wereld voor de wonderen van de Dode Zee.

Bij Karwendel- of Moorpakkingen wordt het lichaam ingesmeerd met een smeerbare pakking, daarna afgedekt met folie en warm gehouden gedurende 20 minuten.
Daarna afdouchen en 20 tot 30 minuten rust nemen.